Fyldte agurker

Fyldte agurker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fyldte agurker, billede 4 Fyldte agurker, billede 1 Fyldte agurker, billede 2 Fyldte agurker, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Fyld:
2 skiver Hvidt brød uden skorpe 1 skive toastbrød vejer ca. 30 gram.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
150 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
50 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.25 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
0.5 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Til fadet:
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Flæk agurkerne på langs og skrab kernerne ud med en ske. Skær agurkerne over engang. Kog agurkerne i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Tag dem forsigtigt og med en hulske og lad vandet drive fra.


Fyld:
Hæld fløden over brødet og lad det stå lidt.

Skær bacon i fine tern og rist dem af i en gryde, kom de hakkede champignon ved, og rist det godt igennem, uden at branke.

Kom blandingen ned i det udblødte brød. Rør lidt af osten i (ca. 1/3), samt æg, hakket persille og kapers. Smag til med salt og peber.

Fordel massen i de udhulede agurker og kom dem i et smurt ildfast fad.

Drys resten af osten over og sæt fadet i ovnen i ca. 10 min. ved 250 grader C. eller under grillen til osten er gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 23740 gange,
og udskrevet 516 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4789 (1140 kcal)
KJ pr. Pers. 2394 (570 kcal)
Vægt ialt 1159 gram
Vægt pr. Pers. 579 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 413 KJ (98 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 7.1 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-28 19:07:28
Champignon kan udskiftes/tilføjes med 250 g hakket kød. 100 g bacon kan godt udskiftes med 125 g bacon