Fyldt vandbakkelsesstang

Fyldt vandbakkelsesstang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.vand
50 g.fedtstof
100 g.hvedemel
0.25 tsk.salt
3 æg
 
100 g.røget skinke
1 rød peberfrugt
1 æble
1 skiveselleri
1.5 dl.creme fraiche 18%
0.5-1 tsk.sennep
 
 salatblade
 
Opskrift:
Vand og fedtstof koges sammen. Melet drysses i og blandingen tages af. Salt og 2 æg piskes i.

Det 3. æg piskes sammen i en skål og piskes i lidt ad gangen, til man kan "skrive med dejen".

Dejen lægges på en bageplade ca. 12 cm. bred i pladens længde. Bages ca. 45 min ved 200º. Afkøler på en rist.

Skinke, rød peber og æble skæres i små tern. Sellerien rives groft. Blandes og tilsættes creme fraiche. Smages til med sennep.

Stangen flækkes og salatblade lægges på. Fyldet fordeles og låget lægges på.





karakterer:
Opskriften er vist 22422 gange,
og udskrevet 444 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu