Fyldt skinkemignon

Fyldt skinkemignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 skinkemignon á ca. 450 g
1 finthakket rødløg
1 skrællet og kernet pære skåret i fine tern
 salt
 peber
 olie til stegning
1 dl.piskefløde
0.5 blomkål i buketter
2 dl.svinebouillon eller væde fra stegen
 maizena
400 g.kartofler
 
Opskrift:
De finthakkede rødløg og det halve af pæren sauteres på panden til løgene er blanke. Tages af varmes og afkøles. Der skæres en lomme på langs, hele vejen igennem midten af mignonen uden at skære igennem siderne. Den ene ende lukkes med kødnål og massen fyldes i modsattes ende og den lukkes herefter også med kødnål. Lægges i ildfast fad sammen med vand eller bouillon. Steges i ovn ved 180 grader i ca. 35 minutter. Kartoflerne koges. Steges tages ud og væden sigtes fra. Væde og piskefløde koges op med de resterende pæretern og jævnes med en anelse maizena. Smages til med salt og peber. Server med kogte blomkålsbuketter.





karakterer:
Opskriften er vist 52061 gange,
og udskrevet 1138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu