Fyldt skinkemignon
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon Indsendt : |
|
|
De finthakkede rødløg og det halve af pæren sauteres på panden til løgene er blanke. Tages af varmes og afkøles. Der skæres en lomme på langs, hele vejen igennem midten af mignonen uden at skære igennem siderne. Den ene ende lukkes med kødnål og massen fyldes i modsattes ende og den lukkes herefter også med kødnål. Lægges i ildfast fad sammen med vand eller bouillon. Steges i ovn ved 180 grader i ca. 35 minutter. Kartoflerne koges. Steges tages ud og væden sigtes fra. Væde og piskefløde koges op med de resterende pæretern og jævnes med en anelse maizena. Smages til med salt og peber. Server med kogte blomkålsbuketter.
|
|
Opskriften er vist 52133 gange,
og udskrevet 1138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne