Fyldt rødspætte med grøntsager

Fyldt rødspætte med grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 rødspætter
 rugmel
 smør/olie til stegning
 salt
 peber
0.5 porre skåret i tynde ringe
1 gulerod skåret i fine tern
100 g.knoldselleri
0.5 bdt.friskhakket persille
1 citron saften heraf
50 g.røget spæk skåret i tern
400 g.kartofler
 
Opskrift:
De rensede og skårne grøntsager koges letsprøde og tages op. De øverste fileter af rødspætterne skæres op ud mod finnerne. Der må ikke skæres helt igennem ud til finnerne. Fileterne foldes rundt så der dannes en åbning og benet ligger frit. Fisken paneres i rugmel og steges gylden på begge i sider ved svag varme i en blanding af smør/olie. Steges ca. 6-8 minutter på oversiden og vendes herefter og steges 3-4 minutter på undersiden. Fisken tages af og holdes varm. Det røgede spæk steges sprødt og kort før det er færdig vendes grøntsager sammen med det stegte spæk. Grøntsagerne sauteres med ca. 2-3 min og tilsidst vendes hakket persille og citronsaft i. Grøntsagerne kommes i rødspættens åbning og der serveres kogte kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 14713 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu