Fyldt rødspætte med grøntsager
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel Indsendt : Red : |
|
|
De rensede og skårne grøntsager koges letsprøde og tages op. De øverste fileter af rødspætterne skæres op ud mod finnerne. Der må ikke skæres helt igennem ud til finnerne. Fileterne foldes rundt så der dannes en åbning og benet ligger frit. Fisken paneres i rugmel og steges gylden på begge i sider ved svag varme i en blanding af smør/olie. Steges ca. 6-8 minutter på oversiden og vendes herefter og steges 3-4 minutter på undersiden. Fisken tages af og holdes varm. Det røgede spæk steges sprødt og kort før det er færdig vendes grøntsager sammen med det stegte spæk. Grøntsagerne sauteres med ca. 2-3 min og tilsidst vendes hakket persille og citronsaft i. Grøntsagerne kommes i rødspættens åbning og der serveres kogte kartofler til.
|
|
Opskriften er vist 14688 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne