Fyldt pasta
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt : |
|
|
Melet lægges i en stor bunke på bordet. En stor fordybning laves, og æg og mel kommes heri, en knivspids salt tilsættes. Dejen piskes/æltes med en gaffel eller finger, mens melet gradvis trækkes ind til en lind dej, der æltes igennem på bordet. Dejen hviler i ca. ½ time. Kartofler moses og røres sammen med pasta sovs, persille og hvidløg. Smages til med salt og peber. Dejen rulles ud, evt. på en pastamaskine. Stikkes ud med et glas. På hver lægges en skefuld fyld. Dejen foldes omkring fyldet, og trykkes sammen med fingrene, langs kanten. Pastaen koges ca. 5 min. i rigeligt kogende vand, trækker derefter i ca. 5 min. i vandet, vendes i pastasovs, serveres straks.
|
|
Opskriften er vist 14947 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne