Fyldt makrel
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vend skindsiden af fisken i salt og peberblandet mel.
Hak pillet løg og tomater - pulp og fordel det sammen med dild på kødsiden af halvdelen af makrellen. Krydr med salt. Læg resten af makrellen over. Steg den i fedtstof på panden 6-7 min. ved middel varme på hver side og servér med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 42448 gange,
og udskrevet 760 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne