Fyldt kyllingefilet med spinat og ost
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær en dyb lomme i siden på hver kyllingefilet.
Tryk væden fra spinaten og bland alle ingredienserne til fyld og skub det ind i kyllingestykkerne. Vend dem i mel og brun dem på begge sider i olien på en stor pande. Hæld æblejuice og bouillon ved og kog det sagte i 15 min. under låg. Tag kyllingestykkerne op og jævn skyen med fløde og majsstivelsen - smag til med salt. Si saucen over i en sauceskål. |
|
Opskriften er vist 91538 gange,
og udskrevet 2121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2015-04-09 20:03:14 Virkelig lækker ret :) lag dog den brunede kylling i et ildfast fad og hældte saucen over og gav det 20-25 min. ved 180 grader (varmluft) god smag og saftig kylling bellamin - 2012-09-29 19:33:48 Super lækkert, fik tomatsalat til og SOVSEN, den var fantastisk...laver det helt klart til mine gæster igen!! Tak for opskriften!! VH Helle Fallesen Heidi - 2011-07-07 13:47:45 Rigtig lækkert, jeg lavede kartoffelbåde i ovnen med salt, peber og oregano på, og var kæmpe fan. Skal helt sikkert laves igen, men nok med knap så meget fyld, kunne ikke få plads til det hele i kyllingerne. LittleChef - 2010-02-16 14:23:24 Denne her ret er genial !! Jeg var lidt skeptisk over æblejuicen i starten men som Jannie skriver bliver den Super god !! Kæmpe ros til denne her opskrift Ida - 2009-03-29 18:53:36 Jeg havde lidt problemr med at få alt fyldet ind, nogle gode råd? Ellers en brand go´opskrift Jannie - 2008-12-09 16:41:36 Dette er en kanon god opskrift! Man bliver så overrasket over hvor god saucen bliver, retten bliver bedre og bedre for hver mundfuld man tager! Min nye livret!! lækkert Per - 2008-11-15 07:58:51 På billedet har vi brugt pasta og tomatsalat som tilbehør. Nina M - 2008-01-07 17:26:26 Pasta, en god salat og lidt brød ville jeg vælge som tilbehør. Lyder rigtigt lækkert. Må vist snart prøves! djanmis - 2007-03-13 12:06:41 man kan spise ris eller blandet grønsager smager skønt Anja - 2007-01-23 13:08:02 Hvad spiser man til?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne