Lynstegte tigerrejer med oystersauce

Lynstegte tigerrejer med oystersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Lynstegte tigerrejer med oystersauce, billede 4 Lynstegte tigerrejer med oystersauce, billede 1 Lynstegte tigerrejer med oystersauce, billede 2 Lynstegte tigerrejer med oystersauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Ingefær, frisk
400 gram Tigerrejer uden skal, rå
1.5 spsk. Oystersauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Østerssauce er fremstillet af friske østers. Anvendes på samme måde som soja til grøntsager, kød og fiskeretter stegt i wok.
3 spsk. Sherry. tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 tsk. Majsmel
   
Opskrift:
Varm olien i en wok. Svits knust hvidløg og reven ingefær ved svag varme til det er blødt og gyldent. Tilsæt rejer og lynsteg ved medium varme, til de skifter farve.

Tilsæt oystersauce, sherry og bouillon og bring det til kogepunktet. Læg låg på og lad det simre i 2 min. Lav en jævning af majsmel og lidt vand og hæld denne jævning i retten. Lad det simre, til saucen tykner og bliver klar. Serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 47365 gange,
og udskrevet 769 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3725 (887 kcal)
KJ pr. Pers. 931 (221 kcal)
Vægt ialt 667 gram
Vægt pr. Pers. 166 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 558 KJ (132 kcal)
Protein 14.6 gram
Fedt 7.1 gram
Kulhydrat 2.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-26 22:35:59
lyder rigtig godt

  -   2005-01-01 01:01:01
Herligt, herligt. Stærk uden at være for stærk. Jeg serverede rejerne sammen med safranris med persille i toppe. Det ser festligt og farverigt ud og smager godt.