Lynstegte tigerrejer med oystersauce
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm olien i en wok. Svits knust hvidløg og reven ingefær ved svag varme til det er blødt og gyldent. Tilsæt rejer og lynsteg ved medium varme, til de skifter farve.
Tilsæt oystersauce, sherry og bouillon og bring det til kogepunktet. Læg låg på og lad det simre i 2 min. Lav en jævning af majsmel og lidt vand og hæld denne jævning i retten. Lad det simre, til saucen tykner og bliver klar. Serveres straks. |
|
Opskriften er vist 47366 gange,
og udskrevet 769 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer mia - 2011-12-26 22:35:59 lyder rigtig godt Grethe K - 2005-01-01 01:01:01 Herligt, herligt. Stærk uden at være for stærk. Jeg serverede rejerne sammen med safranris med persille i toppe. Det ser festligt og farverigt ud og smager godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne