Fyldt fennikel
Hovedingrediens : Grøntsager - Fennikel Indsendt : |
|
|
Skær rodskiven og top af fennikelknoldene. Gem toppen. Del knoldene i halve. Kog dem i letsaltet vand 10-15 min. Tag dem op med en hulske. Fjern det midterste af hver halvdel. Hak grønsagskødet fint. Rør alle ingredienser undtagen bacon sammen til farsen. Bland det hakkede fennikel i. Fordel farsen på de halve, udhulede fennikelknolde og sæt dem i et ovnfast fad. Kom baconskiver over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. Serveres med smeltet smør, små kogte kartofler eller ris samt tomatsalat.
|
|
Opskriften er vist 12369 gange,
og udskrevet 304 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne