Fyldt butterdej med snitte og grøntsager
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
Snitte, champignon, gulerod og porre steges af på pande i ca. 5 min. Afkøles. Butterdejen rulles let og massen fordeles på de fire plader. Kanten pensles og dejen foldes om. Der trykkes rundt langs kanten med spidserne på en gaffel. Pensles på toppen og bages i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 min. Kan serveres med salat efter eget valg.
|
|
Opskriften er vist 20070 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne