Fyldt andebryst
Hovedingrediens : And - Berberiand Indsendt : Red : |
|
|
Andebrystet ridses på fedtsiden.
Den lille bifilet skæres fra brystet og hakket meget fint med en sautè der er lavet af løg i tern, porrer i fine skiver og peber i fine tern, som ristes af i lidt smør. Afkøles let. Det hele bindes sammen med ½ æggeblomme. Smages til med lidt salt og peber. Fyldet fyldes i under fedt kanten. Andebrystet brunes af på en pande og steges færdig i ovn ved 200 grader i ca. 10 - 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 18347 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne