Chokoladekurv fyldt med honningparfait

Chokoladekurv fyldt med honningparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Chokoladekurv:
250 g.god chokolade
 
 plastickrus og cellofanpapir
 
 Honningparfait:
200 g.sukker
8 æggeblommer
1 l.piskefløde
50 g.honning
 
 Pynt:
 Frisk frugt eller bær
 
Opskrift:
Chokoladekurv:
Chokolade smeltes. På et engangskrus (plastkrus eller lign.) som er vendt på hovedet, lægges et stykke firkantet cellofan-papir over bunden af kruset, som trykkes lidt fast. Chokoladen hældes nu over papiret, således at den langsom løber ned ad siderne- denne proces gentages 2 - 3 gange. Det hele sættes herefter på køl. Når chokoladen er afkølet, fjernes kruset og cellofanet forsigtigt og man har nu en pæn chokoladekurv.

Honningparfait:
Halvdelen af sukkeret og de otte æggeblommer piskes op. Ligeledes piskes særskilt, fløde og det resterende sukker sammen. Det hele blandes sammen og smages til med honning. Fyldes i chokoladekurvene og sættes i fryseren et par timer.

Anretning
Sæt den fyldte chokoladekurv på en tallerken. Server med frisk frugt eller bær. Kan yderligere pyntes med lidt bærcoulis.





karakterer:
Opskriften er vist 11040 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu