Kødboller af lam
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Libanon Indsendt : |
|
|
Hæld alle ingredienserne, undtaget olie og tomatsovs, i en stor skål, og ælt det godt sammen med hænderne.
Dæk skålen til og sæt den i køleskabet 1 time, så farsen bliver lettere at forme til boller.
Form farsen til boller, og brun dem i 5 min. på alle sider i olivenolie. Hæld olien fra og hæld tomatsovsen over kødbollerne. Lad det simre til det er varmt og retten er klar til servering. |
|
Opskriften er vist 15195 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne