Kødboller af lam

Kødboller af lam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Libanon

LibanonIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.hakket, krydret lammekød
150 g.hakket løg
2 spsk.rosiner blødt op i vand
1 spsk.hakket mynte
2 spsk.hakket persille
1 tsk.kommen
1 tsk.kanel
2 dl.olivenolie
4 dl.stærk krydret tomatsovs
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Hæld alle ingredienserne, undtaget olie og tomatsovs, i en stor skål, og ælt det godt sammen med hænderne. Dæk skålen til og sæt den i køleskabet 1 time, så farsen bliver lettere at forme til boller.

Form farsen til boller, og brun dem i 5 min. på alle sider i olivenolie. Hæld olien fra og hæld tomatsovsen over kødbollerne. Lad det simre til det er varmt og retten er klar til servering.





karakterer:
Opskriften er vist 15195 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu