Raclette med skinke
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : |
|
|
Brødet skæres i skiver og ristes på grillpladen.
Skinken skæres ud så den passer i panderne. Anrettes på et fad. Osten rives og hældes i en skål. Olie og saltagurker kommes i hver sin skål. Æggene piskes med fløde, salt og paprika og blandes med peberfrugten, der er skåret i små tern. I hver pande opvarmes lidt olie og skinkeskiverne steges til den løfter sig let. Herefter hældes ca. 3 spsk. æggemasse over skinken og steges til massen stivner. 1 spsk ost drysses henover og portionen gratineres. Spises med det ristede brød og saltagurker. Tips: Schabziger kløverost er en schweizisk specialitet, pikant og krydret. Desuden er den ikke særlig fedtholdig. Den franske skæreost Reblochon kan også bruges, den indeholder dog 45% fedt i tørstof. |
|
Opskriften er vist 15194 gange,
og udskrevet 500 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Torben Hende - 2018-09-26 17:51:15 Hvor kan man købe Schabziger ost |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne