Raclette med skinke

Raclette med skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 stort formfranskbrød
200 g.kogt skinke uden fedtkant i tynde skiver.
1 gul peberfrugt
4 æg
4 spsk.fløde
1 knsp.stærk paprika
200 g.Schabziger ost
0.5 dl.olie
200 g.cornichoner (små saltagurker)
 
Opskrift:
Brødet skæres i skiver og ristes på grillpladen.

Skinken skæres ud så den passer i panderne. Anrettes på et fad. Osten rives og hældes i en skål. Olie og saltagurker kommes i hver sin skål.

Æggene piskes med fløde, salt og paprika og blandes med peberfrugten, der er skåret i små tern.

I hver pande opvarmes lidt olie og skinkeskiverne steges til den løfter sig let. Herefter hældes ca. 3 spsk. æggemasse over skinken og steges til massen stivner. 1 spsk ost drysses henover og portionen gratineres. Spises med det ristede brød og saltagurker.

Tips:

Schabziger kløverost er en schweizisk specialitet, pikant og krydret. Desuden er den ikke særlig fedtholdig. Den franske skæreost Reblochon kan også bruges, den indeholder dog 45% fedt i tørstof.





karakterer:
Opskriften er vist 15189 gange,
og udskrevet 500 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-09-26 17:51:15
Hvor kan man købe Schabziger ost