Svenspølseret
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : lecia ravn Indsendt : Red : |
|
|
Første skrid: kartofler koges i små stykker (terninger)
(skal koges før.)
Løg snittes (eller blændes) Pølser skæres i stykker. løg og pølser brunes kort i gryde. kartofler tilsættes. tilsæt salt og peber efter egen smag, kom mælken i (ikke alt du kan jo altid putte mere i) tomat ketchup kommes i. lad det koge ca. 20 min eller mere. Tips: Håber det smager. husk at koge kartofler alene. du kan eventuelt komme 0.5 l fløde i så er det altså ikke 1,5 l mælk men 1L mælk og 0,5 L fløde. |
|
Opskriften er vist 10115 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne