Vidunderkylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : baby Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingefilet skæres i strimler/tern.
Brunes godt af i lidt olie og drysses med salt og peber.
Lægges i et fad.
Asparges og rejer fordeles ovenpå.
Til sidst hældes mornaysaucen over og drysses med ost.
Sættes i ovnen ved 200 grader C i 30 minutter.
Serveres med løse ris og flute
Tips: Asparges kan erstattes med champignon. |
|
Opskriften er vist 19929 gange,
og udskrevet 535 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte - 2005-01-01 01:01:01 Hurtig og skøn ret i sig selv, men prøv at supplere med groft hakkede vandkastanjer, det giver et dejligt knasende pift og fortynd sausen med noget af aspargesvandet, det gør det ekstra godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne