Raclette pandekager med honning og nødder

Raclette pandekager med honning og nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 portionRaclette pandekager
 
100 g.hakkede valnødder eller hasselnødder
3 spsk.honning
 
Opskrift:
Bland ingredienserne. Læg en smule af blandingen på den færdigbagte pandekage og fold pandekagen. Lad ligge på grillstegepladen i få sekunder. Server og dekorer med flødeskum.

Raclette pandekager
Afhængig af model instilles termostaten på max position. Hæld en lille skefuld dej ud midt på grillstegepladen og fordel den jævnt i cirkulære bevægelser ud fra midten.

Lad pandekagen bage i ca. 2 minutter på hver side.

Klassisk fransk pandekagedej:
Bland 500 g sigtet hvedemel med 1 liter mælk til det får en jævn konsistens. Tilsæt 6 piskede æg, lidt salt og 2 spsk. olie eller smeltet smør. Lad stå og hvile i 1-2 timer.

Dej med øl:
For at få lidt lettere pandekager kan 1/4 liter mælk erstattes med 1/4 liter øl.

Hvis dejen bliver for tyk, tilføjes et lille glas vand og der omrøres igen.





karakterer:
Opskriften er vist 17425 gange,
og udskrevet 415 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu