Dybstegte indbagte rejer og persille på salatbund
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Carsten Madsen Indsendt : |
|
|
Salaten skære i fine tynde strimler og lægges som bunden på tallerknerne. Ovenpå lægges fintstrimlet rød peberfrugt, valnødder, halverede og udstenede vindruer samt tomater i både.
Når tallerknerne er arrangeret, varmes olien op i en kasserolle og de indbagte rejer steges i ca. 3-4 minutter eller til de bliver gyldne og sprøde. Herefter tages rejerne op og lægges på et fedtsugende underlag (køkkenrulle). Nu kommes den hakkede persille ned i den varme olie. Pas på når persillen kommes ned i olien - det sprutter ret meget, men kun et kort øjeblik. Persillen frituresteges i ca. 1-2 min og lægges derefter på et stykke køkkenrulle. Rejerne arrangeres på salatbunden og derefter kommes den friturestegte persille over rejerne. Server med en citronbåd på toppen og med sød chilisauce til. Tips: Det er vigtigt at købe nok persille for det skrumper ind når det frituresteges. Man kan finde ud af om olien har den rette temperatur ved at dyppe en rejer i olien. Simrer det er olien klar. Husk at slukke for kogepladen efter friturestegningen og sæt den varme frituregryde væk fra komfuret og emhætten, til afkøling og kom ALDRIG vand ned i varm olie! |
|
Opskriften er vist 23573 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne