Dybstegte indbagte rejer og persille på salatbund

Dybstegte indbagte rejer og persille på salatbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Carsten Madsen

Indsendt :     

Ingredienser:
2 poserdybfrosne indbagte rejer ca. 400 gram.
1 stort bdt. krølpersille hakket
 Sød chilisauce
 Salat f.eks. iceberg
2 tomater
1 rød peberfrugt
15-20 vindruer
50 g.valnødder
1 citron
 Olie til friturestegning
 
Opskrift:
Salaten skære i fine tynde strimler og lægges som bunden på tallerknerne. Ovenpå lægges fintstrimlet rød peberfrugt, valnødder, halverede og udstenede vindruer samt tomater i både.

Når tallerknerne er arrangeret, varmes olien op i en kasserolle og de indbagte rejer steges i ca. 3-4 minutter eller til de bliver gyldne og sprøde. Herefter tages rejerne op og lægges på et fedtsugende underlag (køkkenrulle). Nu kommes den hakkede persille ned i den varme olie. Pas på når persillen kommes ned i olien - det sprutter ret meget, men kun et kort øjeblik. Persillen frituresteges i ca. 1-2 min og lægges derefter på et stykke køkkenrulle. Rejerne arrangeres på salatbunden og derefter kommes den friturestegte persille over rejerne. Server med en citronbåd på toppen og med sød chilisauce til.

Tips:

Det er vigtigt at købe nok persille for det skrumper ind når det frituresteges.

Man kan finde ud af om olien har den rette temperatur ved at dyppe en rejer i olien. Simrer det er olien klar. Husk at slukke for kogepladen efter friturestegningen og sæt den varme frituregryde væk fra komfuret og emhætten, til afkøling og kom ALDRIG vand ned i varm olie!





karakterer:
Opskriften er vist 23620 gange,
og udskrevet 335 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu