Grøn peber med pølse

Grøn peber med pølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Cypern

CypernIndsendt :     

Ingredienser:
 pølse til 4 personer
6 grønne pebre
4 storekødfulde tomater
1 kopolivenolie
1 knsp.Sukker
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Skær de flåede, udkernede tomater i kvarte og pres dem gennem en sigte. Skær peberfrugterne over, fjern kernerne, og skær dem i strimler. Opvarm olien på en tykbundet pande, og svits peberfrugterne med pølsen i skiver til det har fået farve.

Tilsæt resten af ingredienserne, og lad det simre i 10 min. til det er mørt.

Retten serveres med stegte eller bagte kartofler med hvidløgssmør.





karakterer:
Opskriften er vist 12240 gange,
og udskrevet 226 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Kommer fra Cypern, og har aldrig hørt/set/smagt denne ret......!?

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvaa kan man bruge party pølser tid det her æde? Og hvordan skal deeet serveres...?

  -   2005-01-01 01:01:01
Det virker som ret meget olie...

  -   2005-01-01 01:01:01
røget medister f.eks.

  -   2005-01-01 01:01:01
Der må da være tale om e3n middelhavsspecialitet

  -   2005-01-01 01:01:01
Wienerpølse, Frankfurter, spegepølse eller medister? Det kunne være rart at vide