Grøn peber med pølse
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Oprindelsesland : Cypern Indsendt : |
|
|
Skær de flåede, udkernede tomater i kvarte og pres dem gennem en sigte.
Skær peberfrugterne over, fjern kernerne, og skær dem i strimler.
Opvarm olien på en tykbundet pande, og svits peberfrugterne med pølsen i skiver til det har fået farve.
Tilsæt resten af ingredienserne, og lad det simre i 10 min. til det er mørt. Retten serveres med stegte eller bagte kartofler med hvidløgssmør. |
|
Opskriften er vist 12240 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Katpaf - 2005-01-01 01:01:01 Kommer fra Cypern, og har aldrig hørt/set/smagt denne ret......!? Morten "McDej" McCandless - 2005-01-01 01:01:01 Hvaa kan man bruge party pølser tid det her æde? Og hvordan skal deeet serveres...? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det virker som ret meget olie... lilly - 2005-01-01 01:01:01 røget medister f.eks. Jan Thiemann - 2005-01-01 01:01:01 Der må da være tale om e3n middelhavsspecialitet Søren - 2005-01-01 01:01:01 Wienerpølse, Frankfurter, spegepølse eller medister? Det kunne være rart at vide |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne