Nutellalagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Ricky Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk fløden.
Vend nutella'en i flødeskummen, lidt af gangen med en dejskrapper.
Hæld de frosne bær i en robust skål og skold dem med kogende vand. De våde bær duppes let med køkkenrulle for at tage noget af væsken. Knus makronerne. Fordel cremen på lagkagebundene, sammen med de knuste makroner og bærerne. På de øverste lag fordeles flødeskum og kan evt. pyntes med bær. Tips: Pas på med nuttelaen. Cremen bliver hurtig for sød, hvis der kommer for meget i, så prøv dig frem. Alle søde og let syrlige bær kan anvendes både friske og frosne. |
|
Opskriften er vist 58406 gange,
og udskrevet 906 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer :) - 2009-12-26 19:42:33 lyder virkelig lækker den må smages ;) katrine 11 snart 12 - 2008-10-07 21:38:30 det lyder lækkert har aldrig smagt en med bær.Mmm jum jum olga - 2008-01-19 22:26:04 den er bare verdens bedste lagkage Louise - 2007-09-06 11:20:44 Den vinder hver gang! Mmm.. line 11 år der skal lave kage til sin søster - 2005-01-01 01:01:01 lyder godt det må jeg prøve. ummmmm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne