Raclette pandekager med camembert og valnødder
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienserne.
Læg en smule af blandingen på den færdigbagte pandekage og fold pandekagen.
Lad ligge på grillstegepladen i få sekunder.
Server og dekorer med flødeskum.
Raclette pandekager Afhængig af model instilles termostaten på max position. Hæld en lille skefuld dej ud midt på grillstegepladen og fordel den jævnt i cirkulære bevægelser ud fra midten. Lad pandekagen bage i ca. 2 minutter på hver side. Klassisk fransk pandekagedej: Bland 500 g sigtet hvedemel med 1 liter mælk til det får en jævn konsistens. Tilsæt 6 piskede æg, lidt salt og 2 spsk. olie eller smeltet smør. Lad stå og hvile i 1-2 timer. Dej med øl: For at få lidt lettere pandekager kan 1/4 liter mælk erstattes med 1/4 liter øl. Hvis dejen bliver for tyk, tilføjes et lille glas vand og der omrøres igen. |
|
Opskriften er vist 12724 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne