Saftig Banankage med Chokolade og Nødder
Hovedingrediens : Frugt - Banan Oprindelsesland : New Zealand Indsendt af : Bjorn Weis Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 145122 gange,
og udskrevet 3576 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (107 stemmer) |
|
Kommentarer Stine - 2016-08-12 13:42:33 Kan klart anbefales!! Lagde også stanniol over det sidste kvarter :) Aase - 2014-06-16 00:08:28 Denne kage er bare super lækker og nem at bage. En rigtig saftig kage. Bettiba.1965 - 2013-08-04 17:33:37 Ja nu er den lavet og ståri ovnen. Efter alle de pragtfulde kommentar må den jo være ikke mindreend perfekt, glæde mig til aftenkaffen. D.J - 2013-05-03 12:16:16 er den fryseegnet???? har ca 10 bananer der skal bruges så det bliver en kæmpe kage Sanne t - 2012-11-14 15:22:04 Har lige bagt den,den er fantastisk,og smager godt ( : :-) - 2012-06-11 12:37:31 Håber den er god skal lave den til min fremlæggelse :-) laura - 2011-05-01 12:31:51 glæder mig til at komme igang med at lave den (: en lyder god! men tror jeg fordobler nødder og chokolade da et par stykker herinde har skrevet at det ville de gøre :D RikkeMas - 2011-03-12 16:33:20 Virkelig god opskrift. Den er simpel og let at gå til.. Lavede muffin versionen af den og de blev supr gode.. Brugte Marabou Premium chokolade - en blanding af 70 % og den med orange. Brugte også en mix af mandler og hasselnødder... Amanda - 2011-02-13 22:09:08 Kagen er super god :) Så lækker. Jeg brugte 50 g. kakao pulver i stedet for hakket chokolade. Det smager super alligevel. Min mor er vild med den. Hun plejer ellers ikke at spise kage. :) anonym - 2011-02-06 09:47:55 Den er simpelthen SÅ LÆKKER!!!!!!!!!! Jeg har lavet den mange gange nu, og alle er vilde med den! 10 fra mig. aksel - 2010-05-22 10:16:53 mega lækker lækker lækker og mega god kage anonym - 2010-05-18 20:46:06 Ristede pekan nødder og gerne lidt mere chokolade og nødder i ... anonym - 2010-05-05 09:31:36 Jeg har aldrig brudt mig om banankage - men forsøgte mig med den, da jeg lå inde med nogle bananer, der skulle bruges - konklusion: FANTASISK LÆKKER KAGE - på trods af at det er en banankage... Jeg har nu bagt kagen et par gange både i kageform og muffinsforme ((i muffins forme fik jeg 24 stk og gav dem 30 minutter v. 170 grader)). Det bliver lækkert uanset hvad. Jeg fordobler dog chokolade og nødder (laver en blanding af hassel/val/pekannødder og mandler) Jeg oplever at folk koncentrerer sig om smagen, med de forskellige smagsnuancer: nødder, chokoladen og banan - og jeg har fået mange gode tilbagemeldinger. LÆKKER KAGE - 9 i karakter fra mig. Per - 2010-02-17 21:51:14 Den bliver hurtigt lidt brændt, bag den nedderst i ovnen og læg et stykke stanniol over efter ca. 30 minutter. Bjarne - 2009-09-13 21:20:22 Der står ikke noget om hvor stor kageform der skal bruges,og hvilken rille i ovnen den skal bages på.Men man må vel forsøg sig frem,glæder mig til og smage den Johannes - hjemkundskabslærer - 2009-05-22 10:20:50 Anmeldelse: Super lækker kage. Har lavet den fire-fem gange, og har alle gange fået mange positive kommentarer fra folk. Er nu herinde igen for at vise opskriften til svigermor. I sandhed en saftig og lækker kage. karakter: 10/10 Henriette - 2008-10-01 16:37:55 Jeg var modig og puttede en ekstra banan i, det blev den lidt for klasket af. mesteren - 2008-01-14 19:30:05 Super kage. Skal bruge den til et projekt, i engelsk mig - 2007-06-04 20:12:35 skal laven den til min klasse Sofie&Karen - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig go kage... V&P - 2005-01-01 01:01:01 Lækker, lækker - men jeg tror jeg putter dobbelt så mange nødder i næste gang jacob - 2005-01-01 01:01:01 den er god og saftig OK |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne