Fedtfattig banankage 02
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fedtfattig opskrift Indsendt af : tanja Indsendt : Red : |
|
|
æg og flydende sød piskes godt sammen. bananerne blendes i en blender sammen med A38. mælken varmes op (til den næsten koger) og natron tilsættes. stil mælkeblandingen til afkøling i 5 minutter. hvedemel, mælkeblanding, æggeblanding, de blendede bananer og bagepulver røres forsigtigt sammen med en ske.
bages midt i ovnen i en smurt springform i 45 minutter ved 175 grader.
Tips: denne kage kan næsten betegnes som et brød, men med den søde smag af kage. kan nydes som et sundt mellemmåltid med en banan til. |
|
Opskriften er vist 35138 gange,
og udskrevet 629 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Anders jensen - 2017-07-24 12:55:01 Hvad er flydende sød? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne