Skildpaddeis 03
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Maria Indsendt : Red : |
|
|
Smelt de 4 padder over vandbad. Pisk æggeblommer og flormelis hvidt. Pisk fløden til skum. Vend de smeltede padder i æggemelis blandingen og til sidst vendes det hele forsigtigt men grundigt i flødeskummen. Lægges i form og fryses. Tages op ca 20. min før servering kan pyntes med frisk eller syltet frugt efter smag.
Tips: I stedet for chokoladdeskildpadder kan anvendes pureret frugt efter smag. |
|
Opskriften er vist 13249 gange,
og udskrevet 574 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-12-26 22:32:48 Hvor store portioner er det, når det er til 4 prs.? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne