Saint-Pier i hvidvin

Saint-Pier i hvidvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Sardinien

SardinienIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.fisk, knurhane, slethvar eller havkat
1 spsk.hakket skalotteløg
1 spsk.hakket porre
0.5 glastør hvidvin
0.5 terningfiskebouillon opløst i 1 dl varmt vand
 én smule smør
1 dl.olivenolie
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Smelt smørret og svits løg og porre i 2 min. Skyl fisken og tør den med et stykke køkkenrulle. Drys med peber indeni og udenpå. Brun fisken på begge sider i olivenolie i 5 min.

Læg fisken ned til porren og løget. Hæld hvidvin over og lad det koge ind. Hæld bouillon ved. Lad det simre i 15 min ved midelstærk varme.

Fisken tages op af panden, og kødet tages fra benene og anrettes på varme tallerkner. Hæld lidt af væden med porre og løg over fisken, og server den med pasta, kartofler eller ris.





karakterer:
Opskriften er vist 10518 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu