Saint-Pier i hvidvin
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Sardinien Indsendt : |
|
|
Smelt smørret og svits løg og porre i 2 min.
Skyl fisken og tør den med et stykke køkkenrulle.
Drys med peber indeni og udenpå.
Brun fisken på begge sider i olivenolie i 5 min.
Læg fisken ned til porren og løget. Hæld hvidvin over og lad det koge ind. Hæld bouillon ved. Lad det simre i 15 min ved midelstærk varme. Fisken tages op af panden, og kødet tages fra benene og anrettes på varme tallerkner. Hæld lidt af væden med porre og løg over fisken, og server den med pasta, kartofler eller ris. |
|
Opskriften er vist 10518 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne