Raclette med lufttørret kød

Raclette med lufttørret kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5-2 kg.racletteost
16 kartofler
16 tynde skiver lufttørret kød
16 skiverskinke
 Muskatnød, stødt
 paprika
 peber
 tomater
 persille
 
Opskrift:
Bag kartoflerne i ovnen med skræl og skær dem i tynde skiver. Læg et stykke ost i en raclettepande. Dæk med kartofler og derpå endnu et stykke ost. Tilsæt et stykke tørret kød. Når halvdelen af tilberedningstiden er gået drysses med krydderier. Server med skiver af skinke, tomater og persille.





karakterer:
Opskriften er vist 14977 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu