Karstens Baconbøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Michael Indsendt : Red : |
|
|
Bland oksekød og osten sammen,hak bacon i små stykker,og bland det i farsen,steg bøfferne godt brune på begge sider,og server med bearnaise souce og pommes frittes.
Bacon smagen vil virkelig trænge ud i kødet på den mest himmelske måde Tips: Dette er nok ikke ligefrem en fedtfattig ret,men den SMAGER!! |
|
Opskriften er vist 9007 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bente Udbye - 2005-01-01 01:01:01 meget lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne