Rødvinsmarineret rådyr på grill
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle Indsendt : |
|
|
Kødet deles i mindre stege og snøres med kokkesnor. Lægges i rødvin 1 døgn og kødet er klar til grill ved god varme.Vend hyppigt undervejs. Stegen er færdig, når den er fast at mærke på.
Rødvinen koges ind med lidt fløde uden låg til en passende konsistens og du har en herlig sauce.
|
|
Opskriften er vist 31119 gange,
og udskrevet 794 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Manja Wegeland - 2008-09-28 15:47:30 Vi bruger om sommeren en Dårdyrskølle som lægges i mørkt øl med div krøderier som marinade.Vendes ofte på grillen og vædes med øl under hele grilningen.Vi griller kødet til det har en stegetemperatur på 62-65 grader.Vi servere kartofler til (kold kartoffelsalat,Marinerede kartofler,osv. samt alle slags salat efter smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne