Rødvinsmarineret nakkesteg på grill
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Indsendt : |
|
|
Nakkesteg skæres igennem på langs, så der bliver 2 kvadratiske stege ud af det. Læg den i rødvin natten over og brun den ved meget god varme på alle 4 sider.
Hæv grillristen og steg færdig ved mindre varme i ca 30 minutter til stegen er fast at mærke på. Vend den hyppigt undervejs.
|
|
Opskriften er vist 30168 gange,
og udskrevet 459 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne