Urte/Rødvinsmarineret dyrekød
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Indsendt : Red : |
|
|
oliven olien varmes i en gryde. Tilsæt hvidløg, citrusskal, ingefær, løg gulerod og chili kog i 5 min. Tilsæt resten kog i 20 minutter. Kom kødet i den varme marinade og lad det stå - helst 18-24 timer så kan du ikke undgå ros af dine gæster!
Kødet steges på en pande, brun først kødet ved høj varme 1-2 min på hver side.
Steg det herefter ved jævn varme i 10-15 minutter.
Når kødet er stegt, pakkes det ind og lægges til at hvile.
Kog væden ind til den får en god smag og konsistens.
|
|
Opskriften er vist 15861 gange,
og udskrevet 433 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Trine - 2013-08-09 12:36:14 Kan man undlade oyster sauce? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne