Flæskestegssovs, meldrysset
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Si stegeskyen op i en gryde, lad den stå et øjeblik, drys mel over i et tyndt lag og lad det opsuge i fedtet.
Pisk godt igennem og bring i kog, tilsæt piskefløden og koges op igen. Smages til med salt og peber, farves med kulør. Tips: Spæd stegeskyen op med vand til den ænskede mængde, evt. kog bradepanden af med vand eller vand fra kartoflerne. |
|
Opskriften er vist 15520 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer jens a/s - 2015-12-20 09:30:53 herlig enkelt og ingen klumper |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne