Rødvinsmarineret kylling med mexicanske ris

Rødvinsmarineret kylling med mexicanske ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.kyllingefilet
 
 Marinade:
2 dl.kraftig rødvin
1 lille stykke hel kanel
1 fedfinthakket hvidløg
1 lille grøn chili som prikkes jævnt
0.5 tsk.salt
 olivenolie til stegning
 friske koriander til pynt
 
 Mexicanske ris:
250 g.langkornede ris
5 spsk.olie
4.5-5 dl.hønsebouillon
1 løg
1 fedhvidløg
1 finthakket rød chili
 salt
 peber
125 g.majskerner eller kogte sorte eller røde bønner evt. begge dele
 
 Tilbehør:
 Salsa Bandera
 
Opskrift:
Læg kyllingestykkerne i et fad - som lige netop kan rumme kødet. Bland alle ingredienserne til marinaden, hæld den over kødet, dæk med plastfilm og lad det marinere natten over. Tag kødet op, tryk det tørt og brun det på alle sider i olie. Dryp kødet med lidt af marinaden under hele stegningen og lad marinaden koge ind. Steg kyllingekødet i 6-7 min. på hver side.

Blend bouillon, løg og hvidløg med lidt salt og peber. Varm olien og steg risene heri, under omrøring til de er godt fedtet ind. Tilsæt chili. Hæld den krydrede bouillon på og kog risene under låg i 15 min.

Bland majskorn eller bønner i risene med en gaffel og kog videre til risene har absorberet al væde. Anret ris og kylling i et fad. Pynt med frisk koriander og server med salsa Bandera.





karakterer:
Opskriften er vist 18689 gange,
og udskrevet 349 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu