Rødvinsmarineret kylling med mexicanske ris
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
|
|
Læg kyllingestykkerne i et fad - som lige netop kan rumme kødet. Bland alle ingredienserne til marinaden, hæld den over kødet, dæk med plastfilm og lad det marinere natten over. Tag kødet op, tryk det tørt og brun det på alle sider i olie. Dryp kødet med lidt af marinaden under hele stegningen og lad marinaden koge ind. Steg kyllingekødet i 6-7 min. på hver side.
Blend bouillon, løg og hvidløg med lidt salt og peber. Varm olien og steg risene heri, under omrøring til de er godt fedtet ind. Tilsæt chili. Hæld den krydrede bouillon på og kog risene under låg i 15 min. Bland majskorn eller bønner i risene med en gaffel og kog videre til risene har absorberet al væde. Anret ris og kylling i et fad. Pynt med frisk koriander og server med salsa Bandera. |
|
Opskriften er vist 18690 gange,
og udskrevet 349 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne