Rødvinsmarineret culottesteg
Indsendt : Red : |
|
|
Puds culottestegen af og rids fedtlaget.
Bland marinaden i et fad, og læg culotten i.
Stil kødet koldt.
Kødet skal marinere i 6 – 12 timer. Vendes 1 gang.
Stegen tages op af marinaden.
Når Cobbén er klar hældes ca. halvdelen af marinaden ned i randen og herefter lægges culotten på risten med fedtsiden nedad. Steger 30. min med låg og vendes. Når der er gået yderligere 20 min. måles centrumtemperaturen i det tykkeste del af culotten. Hvis kødet skal være rødt skal centrumtemperaturen være 55° C., letrosa 60 – 65° C. Når kødet har den ønskede temperatur tages det af grillen og drysses med lidt salt og pakkes ind i stanniol. Skal trække 15 – 20 min. Hvis der ønskes sauce til culotten kan skyen, der er i randen anvendes og evt. jævnes lidt. |
|
Opskriften er vist 59564 gange,
og udskrevet 1095 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Peter Brøsted - 2011-12-30 10:29:49 Cobb er en form for grill (Google evt). Opskriften går også fint på en WEBER ;-) hennymormor - 2009-03-31 12:04:19 Hvad er cobbén |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne