Ragout af rødvinsmarineret dyrebov
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrebov Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær det afpudsede kød i mundrette bider og bland dem i en skål med de grofthakkede grønsager, krydderier og rødvin. Lad kødet trække tildækket i marinaden i køleskabet i mindst 10 timer og vend det et par gange undervejs.
Si marinaden fra, fjern grønsager og krydderier og tør kødstykkerne. Brun dem i smør, hæld det siede marinade ved og rør til den er kogt lidt ind. Spæd med bouillon og lad kødet snurre under låg i ca. 3/4 time. Tilsæt mel, rørst sammen med Danablu og fløde. Rør geléen i og derefter de rensede champignon og lad hele ragouten snurre i 10-15 minutter. Smag til og server med kartoffelmos eller ris og godt brød. Smørristede kastanjer er også gode til! Tips: Bemærk - ca. halvdelen af bovens vægt går fra som benog afpuds, men kan sammen med grønsager og krydderier koges af til en god vildtbouillon. |
|
Opskriften er vist 35929 gange,
og udskrevet 1231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer morfar 43 - 2008-03-13 09:10:29 opskriften er let overskulig venlig hilsen en gammel slagter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne