Rødvinsmarineret roastbeef
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : |
|
|
Marinade:
Varm olien og tilsæt løg og gulerod skåret i skiver. Lad det sautere i 5 min. Tilsæt rødvin, provencekrydderi, knuste hvidløg samt peberkorn og kog sagte 15 min under låg. Afkøl og si marinaden. Læg kødet i et smalt glasfad. Hæld marinaden over og lad det trække tildækket 6 - 8 timer eller natten over i køleskab. Vend kødet af og til. Tag kødet op og dup det tørt. Brun det på alle sider i olie i en gryde. Hæld marinade og oksebouillon ved. Tilsæt gulerødder skåret i tykke skrå skiver og knust hvidløg og lad kødet stege sagte under låg i 30 - 40 min, afhængig af tykkelse og af hvor rødt man ønsker kødet. Vend kødet et par gange under stegningen. Tag kødet op og lad det hvile 15 - 20 min tildækket. Skum saucen for fedt, den skal ikke sies, og jævn med lidt maizena rørt op i koldt vand. Lad tomaterne, der er flåede og skåret i både samt oliven dampe med i saucen et par minutter. Skær kødet i skiver og hæld saucen med grønsager over kødet, drys med persille og servér fra fadet med frisk pasta kogt efter anvisningen på emballagen. |
|
Opskriften er vist 25014 gange,
og udskrevet 732 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Putter - 2005-01-01 01:01:01 Lige fra en Føtex opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne