Rødvinsmarineret kalkunbryst
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Kødet lægges i en skål og marinaden blandes og hældes over kødet. Sættes koldt og tildækket i 24 timer. Vend kødet efter den halve tid.
Tag kødet op, tør det og brun det på alle sider på en pande. Drys salt og peber på, læg i ovnfast fad og tilsæt marinaden med et lille drys salt. I ovnen ca. 30 min. ved 200º. Lad det hvile 10 min, før det skæres ud. Skyen sies og spædes med bouillon. Den jævnes med meljævning eller majsstivelse, udrørt i lidt vand. Saucen smages til med krydderi og lidt mere rødvin og får et par dråber kulør. Serveres med kogte kartofler og grøntsager. |
|
Opskriften er vist 18498 gange,
og udskrevet 601 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne