Rødvinsmarineret andebryst

Rødvinsmarineret andebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.andebrystfilet
15 g.løg
50 g.gulerod
50 g.persillerod
1.5 dl.rødvin
2 kvistetimian eller 1.5 tsk. tørret
1 laurbærblad
5 peberkorn
 salt
 
Opskrift:
Andebrystet aftørres med et stykke køkkenrulle. Skindet ridses, og brystet lægges i et lille fad.

Løget pilles og hakkes groft. Guleroden og persilleroden skrælles og skæres ud i skiver. Grønsager, rødvin og krydderier blandes og hældes over andebrystet. Kødet trækker tildækket i ca. 1 døgn i køleskab.

Kødet tages op af marinaden og duppes tørt med et stykke køkkenrulle. Andebrystet lægges i et smurt ildfast fad med skindet opad og drysses med salt.

Marinaden hældes ved. Andebrystet steges i en forvarmet ovn ved 225 C i ca. 25 min. Kødet tildækkes med stanniol og trækker i ca. 10 min.

Servering:
Andebrystet skæres ud i skrå stykker. Rødvinsmarineret andebryst serveres sammen med lun rødkålssalat og kartofler. Ønskes sovs til, kan marinaden sies og jævnes.

Tips:

Rødvinsmarineret andebryst kan serveres som jule-frokostret sammen med groft brød. Retten beregnes da til 4 personer.





karakterer:
Opskriften er vist 32061 gange,
og udskrevet 992 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu