Rødvinsmarineret nakkesteg

Rødvinsmarineret nakkesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.nakkesteg
1 laurbærblad
4 hele enebær
30 g.margarine
 salt
 peber
1 fl.rødvin
 
Opskrift:
Nakkestegen gnides med salt og peber og lægges i en skål med tætsluttende låg. Vinen hældes over. Laurbærbladet og enebær knuses og tilsættes. Det hele stilles køligt til næste dag.

Nakkestegen vendes da et par gange, før den tages op og tørres grundigt af. Brun 30 gr. margarine i en stegegryde og vend nakkestegen godt heri på alle sider, til den bliver brun. Spæd med ca. 2/3 af den siede rødvinsmarinade og læg låget halvt over gryden.

Steges sagte i ca. 1 time og 45 min. til stegen er mør.

Marinaden jævnes med lidt mel til sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 41973 gange,
og udskrevet 921 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
en nakkesteg er med svær !!!