Rødvinsmarineret nakkesteg
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Nakkestegen gnides med salt og peber og lægges i en skål med tætsluttende låg. Vinen hældes over. Laurbærbladet og enebær knuses og tilsættes. Det hele stilles køligt til næste dag.
Nakkestegen vendes da et par gange, før den tages op og tørres grundigt af. Brun 30 gr. margarine i en stegegryde og vend nakkestegen godt heri på alle sider, til den bliver brun. Spæd med ca. 2/3 af den siede rødvinsmarinade og læg låget halvt over gryden. Steges sagte i ca. 1 time og 45 min. til stegen er mør. Marinaden jævnes med lidt mel til sauce. |
|
Opskriften er vist 41893 gange,
og udskrevet 921 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Fra en slagter - 2005-01-01 01:01:01 en nakkesteg er med svær !!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne