Rødvinsmarineret oksebryst
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil løget, skrab guleroden og skær den i tykke skiver. Anbring oksekødet i en skål, bland rødvinen med det delte løg, guleroden, laurbærbladene, de pillede gennemskårne hvidløgsfed og peberet.
Vend det ind imellem i marinaden, så det bliver rigtig godt marineret - det skal stå mindst et døgn og gerne halvandet.
Tag kødet op af marinaden og tør det godt af. Smelt smørret i en tykbundet gryde og brun kødet på alle sider, krydr med salt og peber. Si marinaden og kog det ind til det halve i en gryde for god varme og uden låg. Hæld den over kødet i gryden, læg låg på og lad oksebrystet snurre mørt for svag varme i ca. 2 ½ time. Skum eventuelt lidt fedt af sovsen, hvis brystet afgiver for meget. Tilbehør : en god rødvin. |
|
Opskriften er vist 35972 gange,
og udskrevet 757 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne