Rødvinsmarineret oksebryst

Rødvinsmarineret oksebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Rødvinsmarineret oksebryst, billede 4 Rødvinsmarineret oksebryst, billede 1 Rødvinsmarineret oksebryst, billede 2 Rødvinsmarineret oksebryst, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.oksebryst
0.5 flaskerødvin
1 løg
1 gulerod
2 laurbærblade
2 fedhvidløg
0.5 tsk.friskmalet salt
0.5 tsk.friskmalet peber
2 spsk.smør
 
Opskrift:
Pil løget, skrab guleroden og skær den i tykke skiver. Anbring oksekødet i en skål, bland rødvinen med det delte løg, guleroden, laurbærbladene, de pillede gennemskårne hvidløgsfed og peberet. Vend det ind imellem i marinaden, så det bliver rigtig godt marineret - det skal stå mindst et døgn og gerne halvandet.

Tag kødet op af marinaden og tør det godt af. Smelt smørret i en tykbundet gryde og brun kødet på alle sider, krydr med salt og peber.

Si marinaden og kog det ind til det halve i en gryde for god varme og uden låg. Hæld den over kødet i gryden, læg låg på og lad oksebrystet snurre mørt for svag varme i ca. 2 ½ time. Skum eventuelt lidt fedt af sovsen, hvis brystet afgiver for meget.

Tilbehør : en god rødvin.





karakterer:
Opskriften er vist 35970 gange,
og udskrevet 757 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu