Rødvinsmarineret vildand
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Læg ænderne i 2/3 rødvin og 1/3 vand, til de er dækket. Kom olie og krydderier i marinaden og lad ænderne stå i den - køligt og under pres - i ca. 24 timer. Tør ænderne, inden de brunes på alle sider. Brug den siede marinade som væde under stegningen. Steg under tæt låg og vend ænderne én gang. Stegetid ca. 1 - 1 1/2 time. Jævn skyen og smag til med lidt sukker.
Del hver and i 4 eller 6 stykker. Garnér med stegte æbler. Fjern kernehus og prik æblerne med en gaffel. Fyld dem med 1 - 2 tsk. ribsgelé og stil dem i et ovnfast fad. Pensel æblerne med smeltet smør og steg dem 20 min., evt. sammen med ænderne. Serveres med hvide og / eller brunede kartofler og en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 13153 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne