Lagkage (Bund)
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Birgit Indsendt : |
|
|
Æg og sukker piskes til en æggesnaps, Mel og kartoffelmel blandes med bagepulver,og røres forsigtig i ægesnapsen
Bradepanden beklædes med bagepapir som er smurt og dejen fordeles af to gange og bages ved 200 grade i 12-15 minutter. Afkøles. |
|
Opskriften er vist 25806 gange,
og udskrevet 620 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-11-15 05:20:07 Det kan vist ikk passe med 12 æg mener man ikk 2 æg knus anonym - 2012-07-21 07:07:22 Man kunne godt lige bruge str. på bradepanden anonym - 2010-04-17 17:52:06 Rigtig god til store firkantede lagkager. Et glasurbilled (foto) sætter prikken over i´et. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne