Hamburgerryg i ovn med grøntsager
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : sanne Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fjern skindet fra hamburgerryggen, skær den i skiver og læg den taglagt i et ovnfast fad.
Fordel grønsagerne på begge sider af kødet.
Smelt margarinen og rist karry og paprika lidt heri. Rør fløde, tomatpure salt i. Hæld sovsen over hamburgerryggen, dæk fadet med stanniol og stil det i oven ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 1 time. Ris er godt til retten. |
|
Opskriften er vist 148938 gange,
og udskrevet 3325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Britta - 2019-11-12 16:45:39 Smager super godt. Dog laver jeg dobbelt sovs, da der er alt for lidt i opskriften Britta H. - 2018-01-14 17:29:08 Jeg har gennem de sidste år lavet den ret en del gange. Aldrig kogt hamburgerryggen først, men giver den 15-20 minutter længere i ovnen. Og ja, sovsen er der for lidt af, så det bliver gerne dobbelt portion. Faktisk den eneste måde jeg kan lide hamburgerryg. Michael - 2017-10-11 19:33:11 Brugte hamburgryggen ukogt og frosne grønsager i en forvarmet ovn, lavede også mere sovs, perfekt resultat, bare en lækker ret anonym - 2015-12-31 17:52:20 Jeg har lavet retten en del gange nu. Smager fantastisk. Mit har altid været godt tilberedt og mørt ved 1 time. Laver dog dobbelt portion sovs, for at der er nok. Lars J - 2014-09-28 17:53:12 Totalt rå hamburgryg efter 1 time og 25 minutter i ovnen, man burde fjerne opskriften eller også skrive at det skal være kogt først :-( Gramm - 2013-04-12 10:49:31 Jeg kogte også hamburryggen først. Det er en super god ret. Jeg har også lavet den med friske grøntsager, det er bedst, synes familien. Super dejlig ret. anonym - 2013-01-20 21:48:12 jeg kogte min i 45 min først, og skar den ud i tynde skiver, og gav den 45 min i ovnen på 200 grader. Det var super lækkert. Nogen gange, får vi kogt hamburryg, dagen før, og dagen efter laver jeg det i fad. der skærer jeg det i tynde skiver, og giver det 35 min, på 200 grader. Det er mindst lige så lækkert :) Thomas - 2011-04-09 22:09:06 Jeg vil anbefale at man giver den en del længere tid i ovnen. Endte med at servere råt kød for mine gæster, det gav sgu ikke point... Per - 2011-04-04 08:26:47 Vi brugte rå hamburgerryg og frosne grønsager, men hamburgerryggen havde langt fra fået nok, tvivler på at det havde været nok at tø grønsagerne op, så det er muligt at det skal være kogt hamburgerryg? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne