Raclette med pandekager
Indsendt : Red : |
|
|
Mel piskes med fløde.
Æggeblommer og salt tilsættes, og det piskes til en tyndtflydende dej, dog ikke så tynd som til almindelige pandekager.
Bages i olie eller smør til små tynde pandekager. Pandekagerne kan nu fungere som bund for forskelligt fyld, eller de kan rulles omkring fyldet og gratineres. Tips: Pandekager egner sig utrolig godt til raclette. De er et godt alternativ til kartofler og brød. Med lidt øvelse og tålmodighed kan pandekagerne laves i de små radettepander og danne basis for mange lækre retter. I stedet for at vende pandekagerne kan man først stege dem i panderne under grillpladen og dernæst stille panderne ovenpå grillpladen, indtil de er færdigstegte. Hvis man skal have mange gæster kan det være en fordel at stege pandekagerne på en almindelig stegepande på forhånd. Så går den videre tilberedning hurtigere, idet de færdige pandekager så blot skal svøbes om fyldet og gratineres - eller fyldet kan lægges ovenpå. |
|
Opskriften er vist 35960 gange,
og udskrevet 1057 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne