Raclette-fest
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt : Red : |
|
|
Skær kalkunbrystet i ret tynde skiver.
Skær evt. skiverne igennem på tværs, så de ikke er for store.
Anret skiverne på et fad og krydr med estragon, basilikum, salt og peber.
Skær kalveleveren i fine tynde skiver. Form det hakkede kød til små flade hakkebøffer og læg dem på et fad. Klip cocktailpølserne fra hinanden og kom dem i en skål. Kog kartoflerne møre i let saltet vand og hold dem varme, evt. i ovnen. Skær den nederste del af svampene og skyl dem. Halver svampene, hvis de er store og kom dem i en skål. Prik tomaterne med en gaffel og kom dem i en skål. Kog skalotteløgene et par minutter. Afkøl løgene lidt og pil dem. Skær osten i ikke for store skiver og anret den på et fad. Tænd radetten i god tid, så grillpladen er varmet godt op, og lad så gæsterne selv kombinere deres radette måltid. Kalkunkød, bøffer og lever steges på grillpladen, mens kartoflerne pilles. Champignon og tomater steges også på grillpladen. Osten smeltes på de små pander, men kan også smeltes ovenpå en forstegt tomat eller champignon. Tips: I stedet for kalvelever kan man bruge kyllingelever. Røget filet eller skinke kan lægges oven på kartoflerne og gratineres på de små pander sammen med osteskiver. lidt smeltet blåskimmelost smager godt sammen med kalkunbrystet. |
|
Opskriften er vist 87565 gange,
og udskrevet 3603 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (70 stemmer) |
|
Kommentarer dem der elsker racklette - 2007-12-26 18:56:59 vi får altid racklette nytåraften foruden det der står i opskriften kan der bruges oksemørbrad, svinemørbrad,bacon,courgetter i skiver,forskellige røsti gerne dem fra Flensted vi syntess de er bedst,små hele majs,små sød rød peber,mozarella,bacon bønner,en kande med æggemasse til en lille æggekage,små marineret aspargeskartofler,ja det er kun fantasien der sætter grænser am - 2007-08-20 14:10:04 genialt det her.. har lige anskaffet mig en raclettet og skal igang.. Bente - 2005-01-01 01:01:01 Giver succes ved børn, de kan nemlig godt lide selv at lave netop deres favorit. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne