Yoghurtsovs
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg, yoghurt, paprika og salt sammen. Hæld sovsen rundt om kødbollerne i bradepanden og steg yderligere ca 15 minutter, til omeletsaucen er hævet og har fået en guldgul farve.
|
|
Opskriften er vist 16191 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Tulling - 2009-05-09 19:36:32 Det er youghurtsaucen fra opskriften på CUFTE, tror jeg, synes jeg genkender den. Cufte er bosniske kødboller. anonym - 2007-08-13 14:37:40 kødboller?????????? - - 2005-01-01 01:01:01 hvilke kødboller???? anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvilke kødboller ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne