Tanjas banankage
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : fjotte Indsendt : Red : |
|
|
pisk de hele æg, sukker og vanillesukker til en luftig masse.
vend forsigtig mel og bagrpulver i skiftevis med det smeltet smør.
vend den mosede banan i.
hæld dejen i en smurt franskbrødsform (brug evt. bagepapir i formen) (ca 1 l). bag den nederst i ovnen i ca 55 minutter ved 175 grader C.
Vend kagen ud på en rist og lad køle. smelt chokoladen over vandbad og fordel ud over kagen og lad det stivne |
|
Opskriften er vist 12628 gange,
og udskrevet 341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (17 stemmer) |
|
Kommentarer kagemand - 2011-11-01 15:43:47 lækker kage jeg prøvede den og den var rigtig god :) FrkFornuftig - 2008-10-22 16:20:16 Rigtig nem og god opskrift! Efter min smag kan man godt justere sukkermængden lidt ned hvis man bruger meget modne bananer. I min ovn skal kagen også helst bages i midten, især hvis jeg bager dobbelt portion. Kirstine - 2008-10-04 12:36:00 rigtig god stor kage!!! niciline og mette - 2008-01-09 13:56:36 den er meget nem det er godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne